Skip to main content

Fokus na zaposlenima

EP Belt d.o.o. Loznica ne postiže ciljeve sam, već to rade naši ljudi. Svi članovi EP Belt tima su povezani našom svrhom i vrednostima, a naši odnosi utiču na uspeh EP Belt-a. Mi poštujemo i gajimo te odnose tražeći i prihvatajući razlike, poštenjem i transparentnošću u našoj komunikaciji i stvarajući saradničko i inkluzivno okruženje. Mi se prema svima odnosimo dostojanstveno i fer poštujući sve zakone koji se odnose na prava zaposlenih i uslove rada.

EP Belt d.o.o. Loznica je sertifikovan prema zahtevima standarda ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Zašto baš mi?

EP Belt d.o.o. Loznica, predstavlja uglednog i stabilnog poslodavca. Verujemo da ljudi prave razliku i mnoge aktivnosti kompanije imaju za cilj da podrže lokalnu ekonomiju i društvene aspekte života ljudi.

Šta tražimo od zaposlenih?

U našem timu želimo ljude koji su pošteni, fer, nepristrasni i poverljivi.

Od naših zaposlenih tražimo da budu proifesionalni, odgovorni, posvećeni klijentima, da grade timski duh i komunikaciju, da se profesionalno razvijaju i napreduju kroz različite oblike kontinuirane edukacije, da imaju svest o bezbednosti i zdravlju na radu i da nadasve poštuju kodeks etičkog ponašanja zaposlenih i vrednosti kompanije.

Benefiti za zaposlene

Obezbeđujemo radno okruženje u kome su svi dobrodošli i to nam je ključno za privlačenje i zadržavanje naših najboljih zaposlenih. Pored toga, svesni smo koliko je motivacija zaposlenih bitna i zbog toga našim zaposlenima obezbeđujemo konkurentnu platu, ali obezbeđujemo i druge benefite.

Naši zaposleni mogu da ostvare različite  benefite i to:

  • Osnovna plata (nudimo osnovnu platu koja je konkurentna i vezana za performanse. Plata se redovno i u celosti isplaćuje na račun zaposlenog. Plaćeno penziono i zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor i korišćenje u sezoni, plaćeni neradni dani za vreme praznika i sl.)
  • Bonusi (mogućnost dobijanja bonusa u skladu sa zalaganjima i doprinosu zaposlenih ostvarenim rezultatima kompanije)
  • Drugi benefiti (poklon u iznosu od 12.000 dinara za novorođenu i usvojenu decu, administrativne zabrane – kupovina na rate, osiguranje 24 časa u slučaju nesreće i povrede, novčane nagrade za preporuke –  preporučite ljude koje poznajete i kojima verujete, nakon njihovog uspeha na poslu dobićete novčanu nagradu za doprinos kompaniji i sl…)

Prijavi se za posao u EP Belt-u:

Otvorene pozicije

Popunite formu za prijavu: