Skip to main content

Politika privatnosti

DATUM POSLEDNJE IZMENE: 28.12.2023.

Ova Politika zaštite privatnosti služe da detaljnije pojasne prava i obaveze korisnika websajta, kao i prava i obaveze EP Belt d.o.o. Loznica kao vlasnika websjata i reguliše njihov međusobni odnos koji je proistekao korišćenjem ovog websajta. U ovom dokumentu objasnićemo Vam koje lične podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima, a koji su u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na websajtu EP Belt d.o.o. Loznica. Ova Politika privatnosti dopunjuje Pravila korišcenja ovog websajta i menja je u delu koji se odnosi na Opšte odredbe plaćanja i korišćenja Online prodavnice, kao i na Zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju uskladivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o licnosti (GDPR) i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije.

Kad kažemo „Mi“, pod tim mislimo na firmu EP Belt d.o.o. iz Loznice, sa sedištem na adresi Prvog maja b.b, 15300 Loznica.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Na websajtu epbelt.com u okviru funkcije slanja poruka putem kontakt forme ili apliciranja za posao putem kontakt forme, EP Belt d.o.o. Loznica omogućava korisnicima da ostave lične podatke na sajtu sa sadržajem koji sami definišu kao i pod imenom koji sami određuju. S’tim u vezi, a u skladu sa Vašim pravom na slobodu istraživanja i izražavanja, Vi sami birate koje ćete i da li ćete Vaše lične podatke učiniti dostupnim i da li ćemo mi uopšte imati uvid u Vaše lične podatke.

Pored tih informacija u vezi sa Vašim ličnim podacima, mi prikupljamo i vreme i datum poslate poruke ili prijave za posao, kao i IP adresu sa koje je poruka poslata. Pod ličnim podacima koje korisnici sajta ostavljaju na websajtu epbelt.com su ime i prezime, email adresa, telefon ili CV (biografija) aplikanta za posao. Svi Vaši podaci neće biti prenošeni trećim licima i biće korišćeni samo i isključivo u svrhu odgovora na poslate poruke ili upite, kao i u svrhu selekcije kandidata za posao i prema istima će se postupati sa dužnom pažnjom i poverljivošću pridržavajući se važećih zakonskih propisa.

Ukoliko EP Belt d.o.o. Loznica ima nameru da pošalje promotivni materijal korisnicima koristeći lične podatke dobijene kroz obradu ličnih podataka, treba da ih obavesti unapred i da im pruži mogućnost da odbiju učešće u marketinškoj kampanji interakcijom na websajtu epbelt.com.

U svakom trenutku, svaki korisnik websajta EP Belt d.o.o. Loznica, može zatražiti uvid u to da li su i koji su lični podaci skladišteni u bazi websajta. Takođe, na zahtev korisnika websajta, u svakom trenutku se može zatražiti i brisanje ličnih podataka koji su skladišteni u bazi websajta.

POLITIKA UPOTREBE KOLAČIĆA

Na našem sajtu nalaze se naši kolačići, kao i trećih strana koji vam omogućavaju da na lakši način koristite sajt i krećete se po istom. Neki od tih kolačića se koriste i u svrhu analitike, plasiranja odredenih reklama ili predlaganja određenih vesti. Svi kolačići su svrtstani u sledece kategorije: neophodni, za unepređenje rada sajta, marketing, statistika i ostali. Bez nepohodnih kolacica nije moguce pretraživati i koristiti naš sajt. Ako ne prihvatite da koristite kolačiće to vas neće onemogućiti da koristite sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišćenja.

IZMENA OPŠTIH USLOVA PLAĆANJA I POLITIKE PRIVATNOSTI

EP Belt d.o.o. Loznica zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku privatnosti. O važnim promenama i dopunama EP Belt d.o.o. Loznica može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem informacije na websajtu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na websajtu epbelt.com smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima vezanim za Politiku privatnosti.

Ova Politika privatnosti je stupila na snagu 28.12.2023.